Ympäristö

Eko­logisuus

Tavoitteemme on markkinoiden pienin hiilijalanjälki ja vastuullisuus osana jokapäiväistä tekemistä.

Ekologisuus

Ekologisen, kauniin ja toimivan rakentamisen ei tarvitse olla asukkaalle kalliimpaa, päinvastoin. Ekologisuus N&B-kodeissa perustuu neliosaiseen konseptiin, joka auttaa tuottamaan sekä vähemmän päästöjä että alentamaan asumisen kustannuksia.

Ekologiset rakennukset

Tavoitteena markkinoiden pienin hiilijalanjälki

Ekologisuus N&B-kodeissa käsittää neljä osa-aluetta: rakentamisen ajan ympäristötekijät, asumisen ajan ekologisuutta lisäävät ratkaisut, asukkaiden arjen opastuksen sekä mahdollisuuden jäljelle jäävän hiilijalanjäljen kompensointiin. Näin voimme minimoida rakennuksen koko elinkaaren hiilijalanjäljen.

Minimoimme rakentamisen ja rakennuksen elinkaaren hiilijalanjäljen optimoiduilla suunnitteluratkaisuilla ja resurssiviisailla materiaalivalinnoilla. Optimoidut suunnitteluratkaisut tarkoittavat ekologisempia ja materiaali- ja talotekniikkavalintoja, joilla saadaan rakentamisen päästöt minimoitua ja asumisenaikainen enenergiatehokkuus huippuunsa.

Talojen energialuokka on A ja pihat suunnitellaan vehreiksi ja viihtyisiksi istuttamalla niille runsaasti pohjoismaisen luonnon monimuotoisuutta kunnioittavaa ja hiiltä sitovaa kasvillisuutta.

Vihreä energia & kierrätys

Edullisemmin ekologisilla energiavalinnoilla

Matalat energiakustannukset tarkoittavat myös edullisempia asumiskustannuksia. Ekologiset valinnat näkyvät arjessa konkreettisesti uusiutuvan energian käytössä, kattavan lajittelun mahdollistavan jätehuoltopisteen muodossa ja asukkaiden opastuksessa ekologiseen elämäntapaan.

Kierrätys & kiertotalous

Monipuolista kierrätystä

N&B-kodeissa kierrätys on tehty helpoksi. Jakeet voi lajitella oikein kotona ja niille on varattu kattavat kierrätyspisteet myös pihalta.

Opastus ekologisuuteen

Opastusta kestävään elämäntapaan

N&B-sovellus tarjoaa arjen opastusta ekologiseen elämäntapaan. Noudattamalla päivittäin oppaan suosituksia sähkön ja vedenkulutuksessa säästät energiakustannuksissa. Oman kulutuksesi näet sovelluksesta, joten pystyt seuraamaan elämäntapasi vaikutuksen kulutukseen lähes reaaliaikaisesti.

Tutustu N&B-sovellukseen
Positiivinen palaute

Anna palautetta

Miten juuri tämä sivu palveli sinua tänään?

Löysitkö etsimäsi tiedon? Innostuitko? Toimiko sivu tarpeisiisi hyvin vai huonosti?