Vaivatonta arkea

N&B Sovellus

N&B-kodit ovat täynnä elämää helpottavia palveluita. Mobiilisovelluksemme tekee niiden käyttämisestä vaivatonta.

N&B Sovellus

Kaikki toiminnot yhdessä paikassa

Newil&Bau-kodissa sinun ei tarvitse haalia käyttöösi lukuisia erilaisia sovelluksia ja portaaleja saadaksesi uudesta kodistasi kaiken irti. Kaikki tärkeät ominaisuudet on koottu yhteen, helppokäyttöiseen sovellukseen. Sovellus tulee käyttöön tuleviin N&B-kohteisiin.

Varaa palveluita sovelluksessaVaraa palveluita

Varauskalenteri

Varaa tiloja & palveluita

Sovelluksen avulla voit tehdä tilavarauksen taloyhtiön yhteistiloihin. Voit varata vaikka polkupyörän tai paikan etätyötilasta. Saat samalla tarvittaessa henkilökohtaisen pääsykoodin, jonka avulla tilan ovi on avattavissa varauksesi ajan.

Käytettävissä olevat palvelut vaihtelevat taloyhtiökohtaisesti.

Näet taloyhtiön tiedotteet ja lähetät viestejä Taloyhtiön viestintä

Taloyhtiön viestintä

Kaikki viestintä yhdessä paikassa

N&B-sovelluksen avulla pysyt kärryillä taloyhtiön viestinnästä. Isännöitsijä ja taloyhtiön hallitus voivat lähettää viestinsä keskitetysti yhteen paikkaan, ja saat halutessasi niistä ilmoituksen puhelimeesi. Voit myös tehdä helposti huoltopyyntöjä suoraan sovelluksen kautta.

Asukkaiden yhteisöllisyys toteutuu digitaalisella ilmoitustaulullaDigitaalinen ilmoitustaulu

Viestit

Viesti naapuriesi kanssa digitaalisen ilmoitustaulun avulla

N&B-kohteissa aulan sotkuinen ilmoitustaulu on korvattu kätevällä ja tyylikkäällä digitaalisella näytöllä. Voit lähettää sovelluksen kautta viestejä, jotka näkyvät muille asukkaille sekä näytöllä että sovelluksessa. N&B-sovellus tarjoaa näin luontevan pohjan taloyhtiön yhteisöllisyydelle.

Asukkaan opas kokoaa kodin kansioon tärkeimmät ohjeetDigitaalinen kodin kansio

Kodin kansio

Tärkeät dokumentit pysyvät tallessa

Taloyhtiödokumentit, yhteystiedot ja kodin laitteiden käyttöohjeet – uuden kodin myötä materiaalia kertyy paljon. N&B-sovelluksen avulla pääset aina tarpeellisiin materiaaleihin käsiksi vaivatta puhelimella.

Näyttävä sisäänkäyntiTurvallinen kulunhallinta

Avaa ovia

Päästä vieraasi sisään turvallisesti

Pysyvien ovikoodien jakaminen kylään tuleville vieraille tai toimituksia tuoville läheteille on turvallisuusriski. N&B-sovelluksen avulla kullekin tulijalle voi luoda helposti oman ovikoodin, joka on voimassa vain rajoitetun ajan.

Tulossa myöhemmin

Helppokäyttöinen älykoti

Kokoamamme älykotikokonaisuuden avulla voit hallita kotiasi ilman turhaa säätämistä. Nämä ominaisuudet tulevat mukaan vuonna 2023 julkaistaviin kohteisiin, ja yksityiskohdat tarkentuvat vielä.

N&B älykoti

Turvallinen, standardeihin perustuva ratkaisu

N&B:n älykoti perustuu avoimiin standardeihin ja luotettavien valmistajien aikaa kestäviin ratkaisuihin. Kaikkia perustoimintoja on mahdollista käyttää tuttujen seinäkytkimien kautta, mutta halutessasi voit luoda tarkempia määrittelyjä sovelluksessa.

Älykoti kytkeytyy talon kiinteistöautomaatioon, mikä tarjoaa laajempia mahdollisuuksia ilmanvaihdon ja lämmityksen hallintaan.

Kerromme ominaisuuksista tarkemmin vuoden 2023 ensimmäisen kohteen julkaisun yhteydessä.

Positiivinen palaute

Anna palautetta

Miten juuri tämä sivu palveli sinua tänään?

Löysitkö etsimäsi tiedon? Innostuitko? Toimiko sivu tarpeisiisi hyvin vai huonosti?