Kustomoi kotisi

N&B Studio

Myöhemmin vuonna 2023 aukeavassa digitaalisessa palvelussa valitset N&B-kotisi tyylit, tuotteet ja materiaalit sisustussuunnittelijan kuratoimasta kokonaisuudesta.

360-kierros asunnossa

Katso, miltä N&B-kodissa näyttää

Astu sisään N&B-kotiin

Kustomoi omaksesi

N&B Studio tulossa 2023!

N&B Studiossa valitset ilmeen, materiaalit ja varustelun kotisi huoneisiin, keittiöön, kylpyhuoneeseen sekä parvekkeelle ja viimeistelet kokonaisuuden yksityiskohtia ja kodinkoneita myöten.

Tehty tilauksesta

Kehitämme N&B-koteja asumistoiveittesi mukaan

Kehitämme Newil&Baun asuntotuottetta jatkuvasti saamiemme asumistoiveiden perusteella. Vaikuta tulevien kotien sijaintiin, asuntojakaumaan ja palveluihin kertomalla meille toiveesi liittyessäsi N&B Familyyn. Lopullisesta räätälöinnistä vastaat sinä kustomoimalla kotisi N&B Studiossa.

Aina onnistunut kokonaisuus

N&B Studiossa et voi valita väärin

N&B Studiossa kotisi valinnat tehdään kuratoidusta, laadukkaiden materiaalien ja tuotteiden kokonaisuudesta, jonka on koonnut ammattitaitoinen sisustussuunnittelija. Hän on varmistanut, että jokainen vaihtoehto sopii yhteen upeasti, valitsitpa kotiisi mustat yksityiskohdat tai pehmeän beessit kaapistot. Kokonaisuus on aina harkittu ja harmoninen.

N&B Studio – tulossa 2023!

Millaisia värejä ja materiaaleja? Kokeile!

Millainen väri- ja materiaalipaletti keittiöön? Entä pintoihin ja kylpyhuoneeseen? Millaiset yksityiskohdat viimeistelevät unelmiesi kodin? N&B Studiossa voit tallentaa suunnitelmasi ja ottaa ne myöhemmin käyttöön ostamallesi N&B-kodille.

N&B Studio

N&B Kodit

Tutustuitko jo kotien ominaisuuksiin?

Newil&Baun kodeissa elämä jatkuu myös omien seinien ulkopuolelle. Tutustu talojen arkkitehtuuriin, pihaan ja asumisen palveluihin.

Inspiroidu N&B-kodeista
Positiivinen palaute

Anna palautetta

Miten juuri tämä sivu palveli sinua tänään?

Löysitkö etsimäsi tiedon? Innostuitko? Toimiko sivu tarpeisiisi hyvin vai huonosti?