N&B Rahoitus

Suomalaispankkien kanssa luotu N&B Rahoitus tarjoaa yhtiölainaa turvallisemman, joustavamman ja edullisemman tavan rahoittaa oman asunnon hankinta.

Ohituskaista uuteen kotiin

Haastamme yhtiölainan

Elämän suurimman investointi-päätöksen tekeminen vaatii aina myös onnistuneen rahoitusratkaisun. N&B Rahoitus on selkeä, edullinen ja joustava tapa rahoittaa uuden asunnon ostaminen. Rahoitustuotteena siinä on yhtiölainaa paremmat ehdot.

15 % omarahoitusosuus

N&B Rahoituksella tarvitset pienemmän alkupääoman hankkiaksesi asunnon

Sinun tarvitsee maksaa kaupanteossa vain N&B:n yhteistyökumppani-pankin kanssa sovittava omarahoitusosuus, alkaen 15 % asunnon velattomasta hinnasta. Lopullinen taso riippuu pankin tekemästä kokonaisharkinnasta. Ensiasunnon ostajana sinun on mahdollista saada vielä pienempi, vain 10 %:n omarahoitusosuus.

Yhtiölainan haastaja

N&B Rahoituksen edut

N&B Rahoituksen edut verrattuna normaaliin yhtiölainaan:

  • Omarahoitusosuus alkaen vain 15 %
  • Matala kuukausierä jopa 30 vuoden laina-ajan ansiosta
  • Marginaali alkaen 0,5 %
  • Rakennusaika koroitta ja kuluitta
  • Mahdollisuus korkokattoon tai lyhennysvapaisiin elämäntilanteen muuttuessa

Turvallisempi kuin yhtiölaina

N&B-kodissa jokainen osakas on vastuussa vain omasta lainastaan

Taloyhtiölaina on perinteinen keino, jolla on pyritty tekemään uudisasuntojen ostamisesta saavutettavampaa. Siihen liittyy kuitenkin huonoja puolia. Yhtiölainojen marginaalit ovat tyypillisesti kalliimpia kuin henkilökohtaisten lainojen. Tämä näkyy kalliimpina rahoitusvastikkeina. Lisäksi asunnon ostaja on osakkaana vastuussa myös muiden osakkaiden lainoista tiukan paikan tullen. Korkojen nousun myötä nämä riskit ovat nousseet taas keskusteluun. Tulevissa N&B-kohteissa ei ole yhtiölainaa, joten jokainen osakas on vastuussa vain omasta lainastaan.

LuotettavuusLuotettava ja joustava rahoitus

Luotettavat yhteistyöpankit

Kumppaneina Aktia ja Handelsbanden

N&B Rahoituksen yhteistyöpankkeina toimivat Aktia ja Handelsbanken. Aktia toimii kumppanina Lehtisaaren Terassissa ja Meanderissa. Handelsbanken on 76&Pihan rahoituskumppani.

Kartoita mahdollisuutesi

Hae ennakkopäätös

Onko sinulla jo mielessäsi tietty asunto? Haluatko ylipäänsä kartoittaa, millaisen lainan voisit saada? Pyydä pankilta vaivattomasti alustava lainalupaus oheisen lomakkeen avulla.

Hae ennakkopäätös
Positiivinen palaute

Anna palautetta

Miten juuri tämä sivu palveli sinua tänään?

Löysitkö etsimäsi tiedon? Innostuitko? Toimiko sivu tarpeisiisi hyvin vai huonosti?