12.5.2021

Myyntiassistentti

Me olemme asuntorakennuttaja Newil&Bau. Missiomme on palauttaa kunnianhimo uuden rakentamiseen. Se syntyy intohimosta asumiseen ja designiin, kymmenien vuosien kokemuksesta rakennus- ja kiinteistöalalta sekä halusta rakentaa kauniimpaa kaupunkia talo kerrallaan. Tavoitteemme on luoda markkinoiden paras asuntotuote ja inspiroivin asukaskokemus. 

Etsimme kasvavaan ja energiseen joukkoomme Myyntiassistenttia. Olet integroitu osa myynti- ja markkinointitiimiämme ja pidät huolta asiakkaistamme ostoprosessin jokaisessa vaiheessa hyödyntäen työssäsi parhaita digitaalisia työkaluja. Asiakaslähtöisyys on intohimosi ja haluat päästä kehittämään osaamistasi keskeisessä roolissa asiakasrajapinnassa.

Tehtävän vastuualueet

  • Monikanavaisen asiakaspalvelu (chat, sähköposti, puhelin) läpi koko ostoprosessin
  • Avustaminen esitteiden ja muiden myyntiasiakirjojen laatimisessa
  • Kauppakirjojen sekä turva-asiakirjojen (ml. RS-dokumentaatio) laadinta ja hallinnointi
  • Varaus- ja myyntijärjestelmän ylläpito
  • Osto- ja myyntilaskutuksen tehtävät sekä maksuerien suoritusten seuraaminen
  • Palautteiden kerääminen ja palauteinformaation hallinta
  • Asiakasrekisterin ylläpito ja muut asuntomyynnin avustavat tehtävät
  • Muut avustavat tehtävät ja toimistomme järjestyksen ylläpito

Haemme tehtävään aktiivista ja oma-aloitteista henkilöä, jolla on erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot. Odotamme sinulta työtäpelkäämätöntä asennetta ja vastuunkantoa omasta vastuualueestasi. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, nopeasti kehittyvän yrityksen monipuoliset tehtävät, näköalapaikan asuntorakentamiseen seuraavaan aaltoon ja inspiroivan työyhteisön. Toimistomme on Helsingin ydinkeskustassa Bulevardilla.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 26.5. mennessä osoitteeseen hello@newilbau.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä alkaa elokuussa 2021.

Lisätietoja tehtävästä saat Mikolta keskiviikkona 19.5. klo 13–15  ja perjantaina 21.5. klo 15–16. (Mikko Salola, kaupallinen johtaja, 040 760 2362, mikko.salola@newilbau.fi). Tervetuloa mukaan rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!