_63A0597_624x481

Suunnittelu-
filosofiamme

Newil&Baun asiakaslupauksen ytimessä on kehittämämme viisikohtainensuunnittelufilosofia, jonka periaatteena on kokonaisvaltainen ja yksityiskohtainen suunnittelu. Sekä uudet kerrostalokodit että vanhaan rakennukseen saneerattavat kodit suunnitellaan filosofiamme laatukriteerejä noudattaen ja niiden toteutusta valvovat erilliset valvojat. Siksi ostaessasi rakentamamme kodin voit olla varma, että jokainen yksityiskohta on mietitty ja lopputulos on huolellisesti toteutettu.

filosofia_harppi_2

Alueen identiteettiä kunnioittava korkealaatuinen arkkitehtuuri

filosofia_maisu_2

Kokonaisuuden viimeistelevä korkeatasoinen maisemasuunnittelu

filosofia_sisustus_2

Yksityiskohtien harmonialle perustuva sisustussuunnittelu

filosofia_pohjapiirros_2

Tyylikkäät yleiset tilat ja arkea helpottavat asukkaiden palvelut

filosofia_co2_2

Markkinoiden pienin hiilijalanjälki

Alueen identiteettiä kunnioittava korkealaatuinen arkkitehtuuri

Sijainti ja alueen identiteetti luovat lähtökohdan koko suunnittelulle. Siksi aloitamme prosessin miljööseen, olemassa olevaan arkkitehtuuriin sekä alueen historiaan tutustumalla.

Alueen henkeä kunnioittava, näyttävä ja aikaa kestävä arkkitehtuuri on meille kunnia-asia. Ilmansuuntien huomiointi ja ikkunoiden sijoittelu ovat asunnon luonnollisen valoisuuden lähteitä. Tunnelma luodaan arkkitehtonisten ratkaisujen kanssa vuorovaikutuksessa olevalla valaistuksella.

Lehtisaaren Torni

Kokonaisuuden viimeistelevä korkeatasoinen maisemasuunnittelu

Hyvä arki ulottuu myös talon seinien ulkopuolelle. Kauneus ja toimivuus ovat tärkeässä asemassa ohjaamassa myös maisema-arkkitehtiemme työtä, jotka viimeistelevät kotipiirin integroimalla rakennukset ympäristöönsä ja luomalla myös ulkotilan puitteet miellyttävälle arjelle.

Keskeisinä toimintoina ovat viihtyisät oleskelualueet, leikkipaikat ja kauniit istutusalueet. Upean valaistuksen ansiosta pihapiiri näyttää erityisen tunnelmalliselta pimeinäkin iltoina.

Lehtisaarentie

Yksityiskohtien harmonialle perustuva sisustussuunnittelu

Tinkimättömyys suunnittelussa ulottuu sekä asuntojen sisustuksen, että yleisten tilojen yksityiskohtiin. Talosi näyttävä sisääntuloaula kauniine yksityiskohtineen toivottaa sinut tervetulleeksi jo alaovella ja luo kodinomaisen tunnelman koko taloon.

Myös asuntojen sisustusvalinnat ovat sisustusarkkitehtimme kädenjälkeä. Laadukkaista materiaaleista on kuratoitu harmonisia osakokonaisuuksia, joita yhdistelemällä voi itse räätälöidä asuntonsa lopullisen ilmeen, helppokäyttöisen sisustusvalitsimen avulla. Asukkaan valittavissa olevia osakokonaisuuksia ovat: asunnon yleisilme, lattiat sekä keittiö ja kylpyhuone.

vuoreksenkosmos_1200x600

Tyylikkäät yleiset tilat ja arkea helpottavat asukkaiden palvelut

Toimivuus on tyylikkyyttä. Huolellisesti suunnitellut valoisat pohjaratkaisut takaavat vaivattoman ja toimivan arjen. Panostamme tinkimättömästi jokapäiväisten toimintojen sujuvuuteen, riittäviin säilytystiloihin sekä kuhunkin taloon valikoituihin palveluihin asukkaille.

Isot lasitetut parvekkeet, yhteisterassit, taloyhtiön piha sekä vieras- ja etätyöhuoneet laajentavat kodin neliöitä. Yhteiskäyttöautot ja -pyörät, pyöränhuoltopiste, kuraeteinen, Smart post automaatti, sähköauton latausmahdollisuus ja taloyhtiöpesula ovat esimerkkejä arkea helpottavista palveluista asukkaillemme.

Vuoreksen Kosmos terassi

Markkinoiden pienin hiilijalanjälki

Tavoitteemme on markkinoiden pienin hiilijalanjälki. Pyrimme keskimäärin 250kg kevyempiin hiilidioksidipäästöihin per asunto.

Se on noin kolmanneksen vähemmän kuin uudiskerrostaloasunto keskimäärin.

Minimoimme rakentamisen ja rakennuksen elinkaaren hiilijalanjäljen optimoiduilla suunnitteluratkaisuilla ja resurssiviisailla materiaalivalinnoilla. Matalat energiakustannukset tarkoittavat myös edullisempia asumiskustannuksia.

_63A6983_1200x600