_63A6429_624x481_3

Vastuu osana
jokapäiväistä
tekemistä

Meille vastuullisuus on välittämistä ja yksityiskohtiin paneutumista

Toimintafilosofiamme perustuu yksityiskohtiin paneutumiseen, asioiden uudella tavalla miettimiseen ja vastuunkantoon.

Suunnitellessamme asuntoja käännämme jokaisen kiven – näin suhtaudumme myös vastuuseemme. Emme tee asioita jollain tavalla, koska ”niin on aina tehty”, vaan haastamme jatkuvasti niin itseämme kuin alan toimintatapoja.

Teemme kaikkemme paremman asumisen puolesta. Siksi meille on luontevaa kantaa omalta osaltamme vastuu asiakkaidemme lisäksi myös yhteiskuntaa, sidosryhmiämme, yhteisöjä ja erityisesti ympäristöä kohtaan.

Markkinoiden matalin hiilijalanjälki

Tavoitteemme on markkinoiden pienin hiilijalanjälki. Pyrimme keskimäärin 250kg kevyempiin hiilidioksidipäästöihin per asunto.

Se on noin kolmanneksen vähemmän kuin keskimääräinen uudisrakennus. Minimoimme rakentamisen ja rakennuksen elinkaaren hiilijalanjäljen optimoiduilla suunnitteluratkaisuilla ja resurssiviisailla materiaalivalinnoilla.

Matalat energiakustannukset tarkoittavat myös edullisempia asumiskustannuksia.

Lue lisää suunnittelufilosofiastamme.

_63A6254_new_1200x600

Rakentamisen laatu kaiken keskiössä

Meille rakentamisen laatu on itsestäänselvyys. Ja itse asiassa keskeinen osa yrityksemme missiota – kunnianhimon palauttamista uuden rakentamiseen.

Siinä missä paneudumme suunnittelun jokaisen osa-alueen yksityiskohtiin, meille on yhtä tärkeää varmistaa, että toteutamme asiat suunnittelufilosofiamme mukaisesti – laadukkaasti.

Kaikissa kohteissamme on aina urakoitsijasta erillinen valvoja, joka valvoo rakentamisen laadun toteutumista filosofiamme mukaisesti.

Katso lisää laadunvalvonnastamme.

Tiiliseinä

Sosiaalinen vastuu ja sidosryhmien luottamus toimintamme perustana

Teemme kaiken asiakkaitamme varten ja haluamme rakentaa luottamuksen asiakkaitamme kohtaan. Koska toimintamme koskettaa isoa määrää ihmisiä ja sidosryhmiä, luottamuksen rakentaminen asiakkaiden lisäksi myös yhteistyökumppanien ja työntekijöiden kanssa on meille kunnia-asia. Osa tätä on työmme harmaan talouden torjumiseksi ja eettisten toimintatapojen noudattamiseksi.

_63A4037_1440x720

Friends of Newil&Bau – avoin kutsu ideoille

Jos kiinnostuit, ole meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella. Asumisen uusi aalto rakennetaan yhdessä.