Asunnot

Varaaminen alkaa kesä 2022

76&Piha, Taka-Töölö, Helsinki

36 asuntoa. Newil&Bau muuttaa vuosikymmenet toimistona tunnetun kiinteistön, käytännöllistä koreilematonta suomalaista arkkitehtuuria edustavan Mannerheimintie 76:n, moderneiksi Newil&Bau-asunnoiksi, joiden huoneistoparvekkeet avautuvat valoon ja vehreyteen. 76&Piha tarjoaa täydelliset puitteet elämästä nauttivalle kaupunkilaiselle.

76piha.fi
big letter

Myynti ja rakentaminen alkanut

Töölön Meander, Töölö, Helsinki

117 asuntoa. Arkkitehti Steven Holl tunnetaan rakkaudestaan valoon, luontoon ja sen moninaisiin muotoihin. Tunnetuin hänen töistään Suomessa on Nykytaiteen museo Kiasma. Nyt Hollin kansainvälinen huippuarkkitehtuuri tekee paluun Helsinkiin, kun Meander-talo nousee Töölöön, Taivallahden rantaan. Rakennuksessa Hollin visio veistoksellisuudesta ja käytännöllisyydestä yhdistyy Newil&Baun asukaskeskeiseen toteutukseen.

meanderasunnot.fi

Myynti alkanut, valmistuu 2023

Lehtisaaren Terassi, Lehtisaari, Helsinki

30 asuntoa. Suuren suosion saavuttanut, heti loppuun varattu Lehtisaaren Torni saa jatkoa! Samaan kortteliin Tornin kanssa, päättyvän kadun päähän, metsän, leikkipuiston ja urheilukentän viereen rakentuva Lehtisaaren Terassi viimeistelee upeasti Papinpöydänkujan korttelin ja on arkkitehtonisesti jatkoa suuren suosion saavuttaneelle Tornille.

Lue lisää
big letter

Loppuunmyyty, valmistuu 01/2023

Lehtisaaren Torni, Lehtisaari, Helsinki

30 asuntoa. Korkeatasoinen arkkitehtuuri ja maisemasuunnittelu sekä yksityiskohtiin ulottuva sisustussuunnittelu muodostavat kokonaisuuden, jollaista harvoin näkee uudisrakennuksessa. Talossa yhteinen kattoterassi ja etätyöskentelytila, designatut yleistilat. 8.-9. kerroksen asuntojen sisäänkäynti suoraan hissistä.

Lue lisää

Loppuunmyyty, valmistuu 6/2022

Ratakadun Insinööritalo, Punavuori, Helsinki

18 arvoasuntoa. Alvar Aallon suunnittelema talo, jossa hänen arkkitehtitoimistonsa toimi. Upea penthouse katolla, Pelagon yhteiskäyttöfillarit ja Artek Helsingin kanssa yhteistyössä kalustettu sisääntuloaula.

Lue lisää
big letter

Valmistunut 12/2020

As Oy Vuoreksen Kosmos, Tampere

132 asuntoa. Etätyöskentelytila, yhteissauna ja kattoterassi. Yhteiskäyttöauto sisältyy vastikkeeseen. Hieno korttelipiha ja puuverhoiltu julkisivu.

Lue lisää

Valmistunut 1/2019

Arvoasuntoportfolio, Helsinki

16 asuntoa. Yksityiskohtaisesti suunniteltuja arvoasuntoja Helsingin parhailla paikoilla.

Lue lisää